Press "Enter" to skip to content

Edward Highmore

Inhoud:

Edward Highmore is een Engelse acteur die vooral wordt erkend als de vader van Freddie Highmore, een beroemde Engelse acteur.

Edward Highmore werd geboren op 3 april 1961 in Kingston upon Thames, Londen. Vanaf 2019 is zijn leeftijd 58 jaar oud met zijn geboorteteken Ram. Er is geen informatie over zijn familieachtergrond en vroege leven. Hij heeft de Engelse nationaliteit en behoort tot de gemengde etnische achtergrond van Engels en Schots.



Wat zijn opleiding betreft, is er geen informatie over zijn school of universiteit. Maar we vermoeden dat hij misschien is afgestudeerd aan de bekende University of London.



Wat is het nettovermogen en salaris van Edward Highmore?

Edward Highmore verdient een behoorlijk bedrag aan zijn carrière in acteren. Dacht dat het exacte salaris en het nettovermogen van Edward niet beschikbaar is. Omdat ze zo'n acteur is, lijdt het geen twijfel dat hij heel goed verdient aan haar carrière.

Aan de andere kant, zijn zoon Freddie Highmore c$ 4 miljoen.Dan is zijn jaarinkomen$ 1,20.000 miljoen. Evenzo is zijn maandelijks inkomen$ 10.000,hij ontving$ 2.307,69wekelijks, en per dag is zijn salaris$ 328,76.Evenzo maakte hij de zijne$ 1,5 miljoen dollarfortuin metEen goed jaar, The Golden Compass, A Fox’s Tale.Bovendien is de totale kassa vanHet gouden Kompasis$ 70,1 miljoenin 2007. In hetzelfde jaar is de totale kassa van zijn film, August Rush$ 31,6 miljoen.



Eerder, in 2004, is zijn film Finding Neverland's totale kassa$ 51,6 miljoen.Verder is de totale kassa$ 206,4 miljoenvanCharlie en de chocoladefabriek (2005).Evenzo is de totale kassa$ 71,1 miljoenvanThe Spiderwick Chronicles (2008). Evenzo heeft zijn broer Bertie Highmore een geschat vermogen van ongeveer$ 100.000. Doorgaans is het gemiddelde jaarsalaris van een acteur in het VK$ 25.952.

Wie is de vrouw van Edward Highmore? Kinderen

Edward Highmore is een getrouwde man, hij is getrouwdSue Latimer. Er is geen verdere informatie over hun eerste ontmoeting en datinggeschiedenis. Het paar trouwde echter in 1989.

Onderschrift: Edward Highmore met zijn vrouw en zoon

Na een paar jaar wordt het echtpaar gezegend met twee kinderen. Hun naam isFreddie Highmore wie is een beroemde Engelse acteur terwijlBertie Highmore, een van de rijzende acteurs. Aangezien het paar samen is en er geen geruchten zijn over hun scheiding, wensen we dat het paar altijd zo bij elkaar blijft. Het echtpaar leeft nu gelukkig samen met zijn kinderen.



Hoogte en gewicht van Edward Highmore

Edward staat op een behoorlijke hoogte met een gemiddeld gewicht. Hoewel de exacte hoogte en het gewicht van Edward niet beschikbaar zijn. Hij heeft bruin haar met bruine oogkleur. Wat betreft zijn andere lichaamsafmetingen zijn onbekend.

Carrière van Edward Highmore

Edward is vooral bekend door het spelen van Leo Howard in het BBC-drama Howards ’Way uit de jaren 80. Ook verscheen hij in Doctor Who, het spelen van Malkon in de serie 1984 Planet of Fire. Daarna ging hij naar de Guildford School of Acting.

Onderschrift: Edward Highmore in de tv-dokter Who

Edward Highmore'sFilmografie

JaarTitelRolOpmerkingen
1984Doctor whoMalkonTV
1984-1985Lame DucksFreddieTV
1985De statievenBalTV
1985-1990Howards 'WayLeo HowardTV
1993HeidiMr. kandidaatTV
1994Willie’s WarGeven
1994Liefde doet pijnDr. WoodTV
1994Doomsday GunClaudeTV
negentienvijfennegentigDe vrouw van de politicusClub oberTV
1996Het echte leven van Jack en JeremyChefTV
1997Zie je vrijdagKeithTV
1997Geen kind van mijstraalTV
1997MosleyDerek JohnsonTV
1998ElizabethHeer Harewood
2000Het 10e koninkrijkDienaar van de koninginTV
2001Jack and the Beanstalk: The Real StoryVader op speelplaatsTV
2002Ali G IndahouseKabinet MP(laatste filmrol)

Edward is de vader van acteur Freddie Highmore die Charlie Bucket speelde in de filmversie van Charlie and the Chocolate Factory en Bertie uit 2005. Edward en zijn zoon Freddie speelden samen in Jack and the Beanstalk: The Real Story als vader en zoon. Bovendien is zijn vrouw Sue Latimer een talentagent met klanten als Daniel Radcliffe.

Onderschrift: Edward Highmore's zoon Freddie Highmore

Enkele andere films en televisieseries waarin Highmore is verschenen zijn'The Good Doctor', 'Tour de Pharmacy', 'Bates Motel', 'Close to the Enemy', 'Almost Friends', 'The Journey', 'Arthur and the Great Adventure', 'August Rush', 'Two Brothers ', en' Ik zag je 'onder andere.

Edward is ook niet actief op familie van sociale sites zoals Facebook, Twitter, Instagram.

Feiten van Edward Highmore

Feiten van Edward Highmore

Voor-en achternaamEdward Highmore
Geboortedatum3 april 1961
Leeftijd59 jaar 1 maanden
GeboorteplaatsKingston upon Thames, Londen
BeroepActeur
NationaliteitEngels
EchtgenootSue Latimer
KinderenFreddie Highmore, Bertie Highmore
SterrenbeeldRam